Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑ OIL


Το αδιαχώρητο σημειώθηκε
στη σημερινή Γενική Συνέλευση
του Σωματείου Εργαζομένων
της ΚΑΒΑΛΑ OIL



Η αίθουσα του ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ φαίνεται να ασφυκτιά σε κάθε Συνέλευση των εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL. Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, Εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα, έδωσαν το δυναμικό παρόν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας (όσοι φυσικά δεν είχαν βάρδια) καθώς και πλήθος εργολαβικών οι οποίοι θεωρούνται "οικογένεια" του Σωματείου.



Πριν την ψηφοφορία για τον απολογισμό του 2016/προϋπολογισμό του 2017, πραγματοποιήθηκε σύντομη ενημέρωση των εργαζομένων από τον πρόεδρο του Σωματείου Μανώλη Κελαϊδάκη. Η ενημέρωση περιλάμβανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν καθώς και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη μοναδική βιομηχανία εξόρυξης υδρογονανθράκων της χώρας. Εν όψει της επικείμενης Συλλογικής Σύμβασης και των αναμενόμενων διαβουλεύσεων με την εταιρία τις προσεχείς ημέρες, δόθηκε ομόφωνα εν λευκώ εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. του Σωματείου για κάθε μορφής κινητοποίηση και απόφαση. Οι 3 βασικοί πυλώνες που θα θέσει το Σωματείο είναι η Ασφάλεια, το Οργανόγραμμα και τα Οικονομικά.


Στο βήμα ανέβηκε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού εργαζομένων Βαγγέλης Παππάς, καταθέτοντας τη δική του εμπειρία και οπτική γωνία, βρίσκοντας θερμή αποδοχή από το σύνολο των παρευρισκομένων. 



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ:

ΑΠΑΡΤΙΑ: 176
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 172
ΕΓΚΥΡΑ: 172
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ: 0
ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου