Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ!



Ο Αποκριάτικος χορός του
 Σωματείου Εργαζομένων έκρυβε μια έκπληξη...
 μπασκετική!





Όπως κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL διοργάνωσε τον Αποκριάτικο χορό του, την Παρασκευή 9 Φλεβάρη (την επομένη της ΤσικνοΠέμπτης). Το κέντρο εκδηλώσεων γέμισε ασφυκτικά από εργαζόμενους της εταιρίας με τις οικογένειές τους, εργολαβικούς εργαζόμενους συνεργαζόμενων εταιριών, καθώς και στελέχη της εταιρίας. Το "παρών" έδωσε για πρώτη φορά και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΒΑΛΑ OIL David Donaltson μαζί με τον απερχόμενο Δ.Σ. και νυν πρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Β.Φ.Λ. Νίκος Βογιατζίδης, ο οποίος συγκίνησε με τις αλλεπάλληλες ευχαριστίες προς το Σωματείο Εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL για τη συμβολή τους στον δικαιωμένο πλέον αγώνα τους! 

Μετά το χαιρετισμό των παρευρισκομένων από τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων Μανώλη Κελαϊδάκη και τον Βαγγέλη Παππά, έγινε μια σύντομη αναφορά στα προσεχή σχέδια της εταιρίας από τον Δ.Γόντικα.

Η ιδιαίτερη όμως στιγμή της βραδιάς ήταν η πρωτοβουλία βράβευσης του Νίκου Πενταζίδη από το Σωματείο Εργαζομένων και το Βαγγέλη Παππά! "Η πολυετής προσφορά του Νίκου Πενταζίδη στην τοπική καλαθοσφαίριση δεν πρέπει να περνά απαρατήρητη, αντιθέτως πρέπει να τιμάται και να επιβραβεύεται", τόνισε ο Βαγγέλης Παππάς, ευχαριστώντας τον για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο Ν.Πενταζίδης συμμετέχει και φέτος στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης με την ομάδα της ΚΑΒΑΛΑ OIL, οδηγώντας το "βαρέλι" για τρίτη συνεχή χρονιά στην κορυφή. 

Με τη σειρά του ο Νίκος ευχαρίστησε το Σωματείο Εργαζομένων για την μεγάλη τιμή, εξαίροντας την ευαισθησία και συνεισφορά του Βαγγέλη Παππά στον τοπικό αθλητισμό.

Στο Νίκο δόθηκε τιμητική πλακέτα από το Σωματείο Εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL, ως αναγνώριση της συμβολής του στην άνθιση του καβαλιώτικου μπάσκετ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την ετήσια εκδήλωση-θεσμό του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και τη στιγμή της βράβευσης του Νίκου Πενταζίδη.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου