Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ "ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 8" !


Με οργανωμένο σχέδιο 
προκειμένου να αναβληθεί 
εκ νέου η δίκη προσήλθε 
ο συνήγορος του απόντος κατήγορου!






Πολύς κόσμος και σήμερα στο δικαστήριο, με τρακτέρ στην είσοδο, αγρότες, αιρετούς και πολίτες να συμπαραστέκονται στους 8 συλληφθέντες του περασμένου Ιουνίου.



Η δίκη ξεκίνησε μετά από αίτημα της προέδρου να αποχωρήσουν οι όρθιοι από την αίθουσα του ακροατηρίου. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των "κατηγορουμένων" κλήθηκε ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας και εργοδηγός των έργων στην περιοχή των συλλήψεων, Γεώργιος Μάνης. Αντί του κου Μάνη, εμφανίστηκε -ως δια μαγείας- η δικηγόρος του από Θεσσαλονίκη για να αναφέρει στην πρόεδρο του δικαστηρίου ότι ο μάρτυς δεν κλήθηκε να παραστεί στη δίκη! Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου απόρησε για τη δικαιολογία αυτή και ζήτησε διευκρινήσεις, η δικηγόρος του κατήγορου βιάστηκε να αναφέρει ότι παράλληλα διαθέτει και πιστοποιητικό ασθενείας του πελάτη της! Τότε η πρόεδρος διέκοψε για 5 λεπτά τη συνεδρίαση ώστε να διερευνηθεί ο λόγος που δεν κλητεύθηκε ο μάρτυς κατηγορίας! 

Μετά από 5 λεπτά το προεδρείο επέστρεψε ανακοινώνοντας την αναβολή της δίκης, λόγω δικαιολογημένης μη προσέλευσης του μάρτυρος κατηγορίας! Ο μάρτυς δεν έλαβε τηλεφωνική ή έγγραφη κλήση, οπότε είχε το δικαίωμα να μην παραστεί στη δίκη! Την ευθύνη της μη κλήτευσης του μοναδικού μάρτυρα κατηγορίας και ουσιαστικά υπαιτίου των συλλήψεων, "ανέλαβε" -ανέξοδα- η Εισαγγελία Καβάλας!

Η συνήγορος του μάρτυρα κατηγορίας, η οποία παρεμπιπτόντως γνώριζε ότι έπρεπε να παραστεί στη δίκη!

Ο T.A.P. επιστράτευσε το νομικό του επιτελείο και με το παραπάνω νομικό "τερτίπι" προκάλεσε την αναβολή της δίκης για 13 Δεκεμβρίου 2018. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δίκη έπρεπε να αναβληθεί πάση θυσία για την εταιρία του T.A.P.

Θέμης Καλπακίδης: "Μέχρι και έγκυο θα μας παρουσίαζαν τον μάρτυρα προκειμένου να μην εμφανιστεί στη δίκη!"

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα καθώς και συνεντεύξεις από τους Θέμη Καλπακίδη και Μανώλη Κελαϊδάκη...

















O πρώην δήμαρχος Φιλίππων Λευτέρης Κωταΐδης στο ρόστερ των αγωνιστών!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου