Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η KAVALA OIL UNION RUNNING TEAM ...πήγε Μετέωρα!



Η ομάδα δρόμου του Σωματείου
 Εργαζομένων της KAVALA OIL 
ταξίδεψε ως τα Μετέωρα 
του Νομού Τρικάλων,
 αυτή τη φορά σε
 αγώνες ποδηλάτου!





Στα όμορφα Μετέωρα ταξίδεψαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, για τον 4ο ποδηλατικό αγώνα mountain bike (MTB). Ανάμεσά τους ήταν και ο εκπρόσωπος της Running Team του Σωματείου Εργαζομένων της KAVALA OIL, Νίκος Νέζας. Μετά από δύσκολα περάσματα μονοπατιών γύρω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, ο Νίκος αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων στην απαιτητική διαδρομή των 32km.

Συγχαρητήρια στο Νικόλα, του ευχόμαστε πάντα νίκες!

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες...














ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "Meteora MTB race 2019"

Η Cycling Hellas, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο Δήμος Μετεώρων  συνδιοργανώνουν εδώ και 4 χρόνια τον Ποδηλατικό αγώνα MTB Πανελλήνιας συμμετοχής με την επωνυμία  4th  Meteora MTB race 2019 - Βασίλης Ευσταθίου στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Η εκκίνηση δίνεται από την Κεντρική Πλατεία Καστρακίου και οι ποδηλάτες ακολουθούν 2 διαδρομές:
- Short race- μικρή διαδρομή 17χλμ.
- Full race - μεγάλη διαδρομή 32χλμ.

Μετά από συνεχή πέρασμα μονοπατιών γύρω από τα Ιερά βράχια των Μετεώρων η διαδρομή ολοκληρώνεται στο αρχικό σημείο. Ο αγώνας σε ποσοστό μεγαλύτερο από  80% διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, αλλά περιλαμβάνει χωμάτινο και οδοστρωμένο τεραίν.

Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου