Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η KAVALA OIL UNION RUNNING TEAM ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

 


Σε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 
15χλμ συμμετείχε μέλος της 
KAVALA OIL Union Running Team 
στη Θεσσαλονίκη!

Ο “Σύζαθλος” είναι ο αγώνας βουνού που διοργανώνει από το 2015 στη Θεσσαλονίκη η “Συζωή” (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Συμβολίζει τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι της “Συζωής” καθημερινά με σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών τους.
Για 6η χρονιά προκηρύσσεται ο αγώνας βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα στο πανέμορφο δάσος του “Σέιχ σου”, του δασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης. Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «6o Σύζαθλο».

Για την ιστορία, ο Νίκος Νέζας κατέλαβε την 23η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του. Ένα μεγάλο μπράβο στο συνάδελφο αρχικά για την άοκνη συμμετοχή του σε ένα αμιγώς φιλανθρωπικό αγώνα και δευτερευόντως για τη θέση που κατέλαβε ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου