Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ;





Το Σωματείο εργαζομένων στην KAVALA OIL, 
δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του 
στους συναδέλφους της γειτονικής βιομηχανίας (Β.Φ.Λ.) 



...και διερωτάται για τις απερίσκεπτες ενέργειες της διοίκησης, 
οι οποίες άπτονται πλέον θεμάτων ασφαλείας
ολόκληρης της περιοχής της Καβάλας!

Η κοινωνία της Καβάλας δεν ανέχεται πειράματα και εκπτώσεις στην ασφάλεια του εργοστασίου και κατά συνέπεια της ευρύτερης περιοχής, με το μεγαλύτερο ποσοστό του εργοστασίου σε αδράνεια. Ακόμη χειρότερα; με ανειδίκευτο προσωπικό ασφαλείας, και εκπαίδευση  μόλις μιας εβδομάδας!

Το έμπειρο προσωπικό του εργοστασίου που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα κατόπιν εντολής του κου Λαυρεντιάδη, διασφάλιζε εδώ και δεκαετίες την ομαλή λειτουργία όλων των μονάδων, αφήνοντας ένα άριστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα για τα δεδομένα μιας χημικής βιομηχανίας.

Το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης των εγκαταστάσεων δεν υφίσταται πλέον, αφού οι νεοπροσλαμβανόμενοι εργαζόμενοι δεν έχουν εκπαιδευτεί για την εφαρμογή του. Η πόλη και οι γύρω περιοχές κινδυνεύουν από την μη ύπαρξη Σ.Ε.Α, του οποίου σημειωτέον, η τήρηση είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου!

Ευχόμαστε τις προσεχείς ώρες να μη συμβεί κάποιο ατύχημα εξαιτίας των επιπόλαιων και παράτολμων αποφάσεων της διοίκησης.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

Παρακάτω θα βρείτε τη δραματική έκκληση του Σωματείου Εργαζομένων προς τους τοπικούς φορείς, εφιστώντας την προσοχή τους και τις ενέργειές τους στις ιδιαίτερα κρίσιμες και πρωτόγνωρες αυτές στιγμές!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου