Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ
12:45
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ





Το Σωματείο Εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL πάντα δίπλα στα τοπικά προβλήματα και τις προκλήσεις δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα διόδια που κάποιοι αποφάσισαν απολυταρχικά να εγκαταστήσουν, μη υπολογίζοντας τη γνώμη και την ποιότητα ζωής των χιλιάδων πολιτών της Καβάλας!


Το Σωματείο Εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL καλεί άπαντες σε ξεσηκωμό ξεκινώντας από τα μέλη του, τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά από αγώνες ενάντια στην αδικία και τα ξένα συμφέροντα!

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων...


STOP ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα 11.05.18

Συνάδελφοι, την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 13:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας. Εκεί που όλη η Καβάλα θα αντισταθεί στην καταστροφή της, δηλαδή στην τοποθέτηση νέων διοδίων στην παράκαμψή της.

Καλούμε κάθε μέλος μας και με κάθε τρόπο να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο της Τρίτης. 

Σημείο συγκέντρωσής μας, μπροστά από τον ‘’Ανανιάδη’’ στις 12:45. Όλοι μαζί οργανωμένα με τον τρόπο που εμείς γνωρίζουμε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ότι δε θα δεχτούμε ποτέ να καταστρέψετε τη ζωή μας και την πόλη μας.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή τη διαμαρτυρία, την οποία μαζί με τους συμπολίτες μας θα την μετατρέψουμε σε λαϊκό ξεσηκωμό απέναντι σε κάθε μορφής υποβάθμιση της ζωής των παιδιών μας και γενικά της τοπικής κοινωνίας. 

STOP ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 
STOP ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου