Τρίτη 8 Μαΐου 2018

AKROLITHOS PAGGAIO TRAIL RUN 2018 - Kavala Oil UNION Running Team


Η Kavala Oil 
UNION 
Running Team 
πήγε... 
ΠΑΓΓΑΙΟ !!!




Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ο 8ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Akrolithos Paggaio Trail Run 27χλμ μαζί με τον μικρότερο αγώνα τον 2ο Akrolithos Paggaio Trail Race 10 χλμ. Διοργανωτής ο Σύλλογος Χιονοδρομίας-Ορειβασίας Καβάλας με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου και με μεγάλο χορηγό την εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ. Οι 250 περίπου αθλητές και οι πολλοί συνοδοί που βρέθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας, δημιούργησαν μια όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα σε έναν αγώνα που έχει γίνει θεσμός και προσελκύει κόσμο από τις περιοχές της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο.

Φυσικά από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές της Kavala Oil UNION Running Team, οι οποίοι διακρίθηκαν και μάλιστα με εξαιρετικούς χρόνους.

Οι αθλητές-συνάδελφοι που συμμετείχαν με τη φανέλα της Kavala Oil UNION Running Team είναι οι:

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 27km ΑΝΤΡΕΣ     2ος      [3h02m17s]
ΚΟΥΖΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ       27km  ΑΝΤΡΕΣ    39ος    [3h48m29s]
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ           10km  ΑΝΤΡΕΣ    11ος    [1h07m45s]
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ             10km  ΑΝΤΡΕΣ    50ος    [1h27m29s]
ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   10km  ΑΝΤΡΕΣ    63ος    [1h40m23s]














Λίγα λόγια για τη διοργάνωση...

Η διαδρομή έχει μήκος 27 χλμ. και 1800 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά και κατά 90% είναι σε ορεινά μονοπάτια.

O αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Αυλή που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου όρους. Οι αθλητές μπορούν να χαρούν την διαδρομή ανάμεσα σε καστανιές, πεύκα και πανύψηλες οξιές. Φτάνοντας στα αλπικά κομμάτια μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα προς την θάλασσα, αλλά και να δροσιστούν στα κρυστάλλινα νερά μέσα από τα πολλά ρυάκια κατά μήκος της διαδρομής.

Τα πεντακάθαρα μονοπάτια ,οι πολλές συμμετοχές, το υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών και η ομορφιά του βουνού έχουν κατατάξει το PAGGAIO TRAIL RUN σε έναν από τους καλύτερους αγώνες trail της χώρας με φανατικούς φίλους που δίνουν κάθε χρόνο το παρών.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους
που αγωνίστηκαν...!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου