Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Θέρμης διώκει τους απεργούς της «Coca - Cola»!


Τη στάση της δημοτικής αρχής του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, που προχωρά σε δίωξη ενάντια στο Σωματείο Εργαζομένων στην «Coca - Cola», προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα της επιχείρησης, καταγγέλλει συν τοις άλλοις και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ). Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση συμπαράστασης, ο εν λόγω δήμαρχος έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Πολεοδομίας να προχωρήσει σε δίωξη ενάντια στο Σωματείο Εργαζομένων της «Coca - Cola», με την αιτιολόγηση ότι έχει «αυθαίρετες κατασκευές» στην πύλη του εργοστασίου.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ σημειώνει: «Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Δημάρχου Θέρμης να προχωρήσει σε δίωξη ενάντια στο Σωματείο Εργαζομένων της Coca Cola λόγω "των αυθαίρετων κατασκευών στην πύλη του εργοστασίου". Στον αγώνα που ξεπερνά τα 2 χρόνια , οι εργαζόμενοι βρίσκονται καθημερινά στις πύλες του εργοστασίου. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων και απολυμένων της Coca Cola».


Όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας θα πρέπει να καταγγείλουν μαζικά την απαράδεκτη αυτή κίνηση του δημάρχου Θέρμης, ο οποίος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να πιστοποιήσουν ότι οι χώροι που χρησιμοποιούν οι αγωνιστές εργαζόμενοι της "Coca - Cola" για να προστατεύονται από το κρύο και τη βροχή είναι "αυθαίρετες κατασκευές"! Στο πλευρό των αγωνιστών εργαζομένων της Coca-Cola είναι και το Σωματείο εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL.

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της ΠΟΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου