Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ - 19:00 ΑΓ. ΣΙΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 
στις 19:00 το απόγευμα 
όλοι οι Καβαλιώτες 
λέμε ΟΧΙ στα διόδια 
της Καβάλας!


Μια πρωτοφανής κινητοποίηση προγραμματίζεται για το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης 19 Ιουλίου στην Καβάλα. Με επικεφαλής όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Καβάλας καθώς και πλήθος Σωματείων & φορέων, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σχεδίων της "Εγνατία Οδός Α.Ε." που προβλέπουν την εγκατάσταση ενός νέου σταθμού διοδίων στο 474ο χιλιόμετρο, στην Άσπρη Άμμο.

Ο λαός της Καβάλας έχοντας συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της πόλης σε οικονομικό, βιοτικό, τουριστικό και λειτουργικό επίπεδο, ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρόν στη συγκέντρωση, απαντώντας δυναμικά στα σχέδια της κυβέρνησης και της ιδιωτικής εταιρίας.

Όπως είναι αυτονόητο, το Σωματείο Εργαζομένων της KAVALA OIL θα είναι εκεί σύσσωμο, με τη γνωστή αγωνιστική του διάθεση, έτοιμο να υπερασπιστεί το κοινό συμφέρον, κόντρα σε οτιδήποτε βάλλει εναντίον του.

Dress code θα είναι όπως πάντα το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Να είστε όλοι εκεί! 





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών μας κατά της τοποθέτησης νέου σταθμού διοδίων στην περιοχή “Άσπρα Χώματα”, και μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών παρατάξεων, θα προβούμε σε αποκλεισμό του κόμβου του Αγίου Σίλα επί της Εγνατίας Οδού την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 19:00.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στην κινητοποίηση, διατρανώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στη σχεδιαζόμενη κατασκευή νέου σταθμών διοδίων.

Προς εξυπηρέτηση της μεταφοράς των δημοτών στο χώρο της κινητοποίησης, θα υπάρχουν λεωφορεία με αφετηρία το Δημοτικό Κήπο (Σημαίες) κάτω από το Δημαρχείο από τις 18:30.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου