Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάνδαλο Τ.Τ. : Έρχονται ισόβια για τα θαλασσοδάνεια


Έτοιμος για επιστροφή στη "στενή"

Στις 19 Σεπτεμβρίου κάθονται πάλι στο σκαμνί οι 35 κατηγορούμενοι για το μέγα σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ!

Μόλις 19 ημέρες απέμειναν μέχρι την εκδίκαση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Τα «θαλασσοδάνεια» του Τ.Τ. «έπνιξαν» τελικά 35 άτομα, μεταξύ των οποίων στελέχη της τράπεζας και γνωστοί επιχειρηματίες, που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τα ηχηρά ονόματα των διαφόρων επιχειρηματιών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο...



Οι πρώην επικεφαλής του ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης και Κλεάνθης Παπαδόπουλος, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης, και Δημήτρης Μπακατσέλος, αλλά και η πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου είναι μόνο ορισμένα από τα ηχηρά ονόματα που θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι όλα αυτά τα «μπουμπούκια» που συμμετείχαν στις απάτες μέσω του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου είναι έξω και συνεχίζουν να διάγουν πολυτελή βίο. 

Από την εξέλιξη της υπόθεσης, θα φανούν πολλά. Θα αποδειχθεί ποιο είναι το σθένος της ελληνικής Δικαιοσύνης και ποια είναι η βούληση της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που εξελέγει με σημαία την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. 

Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές του ελληνικού κράτους είναι το ακόλουθο:

Πότε θα επιστραφούν τα κλεμμένα; 

Από τον Ιανουάριο του 2013 είχαν αποκαλυφθεί όλα τα ντοκουμέντα για την σκοτεινή υπόθεση των θαλασσοδανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Έκτοτε η υπόθεση... σέρνεται στα πινάκια των δικαστηρίων και όλοι οι κατηγορούμενοι είναι εκτός φυλακής, ενώ είναι κοινή πεποίθηση ότι μέχρι στιγμής καμία κυβέρνηση δεν έχει το πολιτικό σθένος να κυνηγήσει τους υπευθύνους. 


newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου