Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ - του Θόδωρου Τσεντεμεΐδη


Απάντηση στους υπογράφοντες (ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ) ακατανόμαστους και επικίνδυνους εργαζόμενους της Β.Φ.Λ. - του Θεόδωρου Τσεντεμεΐδη

Διαβάζοντας προσεκτικά όσα αναφέρουν, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να διερωτηθεί :

Αραγε οι καθ΄ υπόδειξη και προτροπή υπογράφοντες το κείμενο το διάβασαν;

Κατάλαβαν τι λέει; Προβλέπουν που οδηγούνται ; Διανοούνται τι κακό κάνουν στους εργόμενους, στις οικογένειές τους και σε όλη την Καβάλα;

Ποιος συνέταξε αυτό το κείμενο; Μήπως οι δεκάδες νομικοί οι οποίοι αμείβονται από την Β.Φ.Λ καθώς και οι ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΈΣ ξενόφερτοι διοικούντες όπου ο απώτερος στόχος τους είναι να δημιουργήσουν σύγχρονους δούλους χωρίς δικαιώματα με αποτέλεσμα να ξεφτιλίσουν τους εργαζόμενους και να βλάψουν την βιομηχανία;

Μήπως απειλήθηκαν από τους δεκάδες αχρείαστους μπράβους που περιφέρονται στο εργοστάσιο χωρίς αντικείμενο;

Υπάρχουν εργαζόμενοι, στον κόσμο, να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ τέτοιου είδους επιχειρηματίες που αποδεδειγμένα είναι κατάδικοι και καταχραστές του δημοσίου χρήματος και προκαταβολικά γνωρίζουν ότι θέλουν να κάνουν τους εργαζόμενους δούλους;

Περίμεναν να τους διορίσει η διοίκηση της εταιρείας εκπροσώπους των εργαζομένων για να καταδικάσουν τους εργαζόμενους και το μέλλον τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ για την θέση τους αυτή και εύχομαι να μη το μετανιώσουν διότι, «ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ». 

Διότι αν γνώριζαν, δεν θα υπερασπίζονταν τον τέως Πρόεδρο του σωματείου που τους υπέδειξε να αποδεχθούν τη δουλεία, διότι πριν από μερικούς μήνες τον κατηγορούσαν ότι ήταν πουλημένος και λαμόγιο.

Παγκοσμίως πρωτάκουστο, εργαζόμενοι να υπερασπίζονται συγκεκριμένους τέτοιους εργοδότες και να καταργούν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ που αγωνίζονται εναντίων του συγκεκριμένου εργοδότη με επιχειρήματα, προκειμένου να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Εάν πράγματι αυτά τα πιστεύετε, δοκιμάστε (ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ) να μαζευτείτε (έκτακτοι και συμβασιούχοι), όλοι οι εργαζόμενοι στο Εργατικό Κέντρο για να κάνουμε διάλογο καλοπροαίρετο, εσείς, η Ομοσπονδία, το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο.

Όταν πληροφορηθούν την αλήθεια οι εργαζόμενοι να δούμε τι θέση θα πάρουν.

Πάντως ένα πράγμα πρέπει να βάλετε στο μυαλό σας, ότι δεν έχετε ούτε νομικό ούτε ηθικό δικαίωμα να υποθηκεύσετε το μέλλον των εργαζομένων της Β.Φ.Λ. και κατ΄ επέκταση τον Ν. Καβάλας.

Βέβαια όλα αυτά την ρίζα τους την έχουν κατά πρώτον στους πολιτικούς οι οποίοι ψήφισαν νόμους με παραθυράκια και έδωσαν το δικαίωμα σε τέτοιου είδους επιχειρηματίες να τους καταστρατηγούν ανεξέλεγκτα.

Σήμερα ανέχονται, τον συγκεκριμένο επιχειρηματία με την παρέα του, να διαιρεί τους εργαζόμενους με ταυτόχρονη διαίρεση των Καβαλιωτών, όλοι οι πολιτικοί και οι τοπικοί φορείς της Καβάλας. 

Αντί να φωνάξουν, «Ή ΑΥΤΟΣ. Ή ΕΜΕΙΣ», που είναι η πρέπουσα και ριζική θέση, περιμένουν μοιρολατρικά την τελική σύγκρουση που κατά τη γνώμη μου είναι αναπόφευκτη. Εκτός εάν έχουν την τόλμη, τη δύναμη και την αξιοπρέπεια να πούνε στους εργαζόμενους ότι, «εμείς επιδιώκουμε να υπάρχει αυτός ο ΤΙΜΙΟΣ επιχειρηματίας και οι εργαζόμενοι στη Β.Φ.Λ θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μόνο με ατομικές και ορισμένου χρόνου συμβάσεις, όλοι οι άλλοι τύποι συμβάσεων καταργούνται».

Επίσης αν σε κάποια γωνία του μυαλού τους τριγυρίζουν κάποια συμφέροντα των εισαγωγέων, διότι δωροδόκησαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιους πολιτικούς για να το κλείσουν (μια και δεν μας χρειάζεται για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα), ας μας το πουν και αυτό και μη μας ταλαιπωρούν. 

Αποφασίστε κύριοι,

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Τέλος επειδή σε κάποιο σημείο αναφέρεται και το όνομά μου θα ήθ8ελα να σας συμβουλέψω, εσάς και οποιονδήποτε άλλον, προτού να ονομάζετε, να με κρίνετε ή και να με κατακρίνετε, καλά θα είναι μία που παράγετε Θειικό οξύ, πρώτα να κάνετε ΓΑΡΓΑΡΑ με το Θειικό οξύ και μετά να βάλετε το όνομά μου στο στόμα σας.

Όσο για τους δύο υπογράφοντες ένα τους λέω :

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ

Για τον τρίτο του λέω ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του παππού του ο οποίος ήταν Αγωνιστής, Έντιμος, Πατριώτης και προπαντός ΕΛΛΗΝΑΣ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Εμπιστοσύνη, η Τιμιότητα και η Αξιοπρέπεια

ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

Για να βγείτε από το βούρκο που πέσατε, μία λύση σας προτείνω :

Να αποτινάξετε το ζυγό και να πείτε στα αφεντικά σας, "κύριοι, εμείς σας εγκαταλείπουμε, φεύγουμε από το σκότος και πάμε στο φως για να φύγει η ρετσινιά από τις οικογένειές μας και να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια μας".

Τ Ο Λ Μ Η Σ Τ Ε, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΕΝΤΕΜΕΪΔΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ Β.Φ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου