Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

HELLAGROLIP: Με ξένα κόλλυβα... μνημόσυνο !


Και ξαφνικά... 

HELLAGROLIP: Μέλος του Συνδέσμου
 Λιπασματοβιομηχανιών Ευρώπης 
(Fertilizers Europe Association)




Σε μια ακόμη απεγνωσμένη κίνηση κατέφυγε προχθές η διοίκηση της (Διεθνώς αναγνωρισμένης πλέον) ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, εκδίδοντας Δελτίο Τύπου προς όλα τα Μ.Μ.Ε.

Το Δελτίο Τύπου ενημερώνει πανηγυρικά τους αποδέκτες, για την ένταξη της HELLAGROLIP στη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) "Fertilizers Europe Association", πλέκοντας διθυραμβικά σχόλια για την προσφορά της τελευταίας στον Πανευρωπαϊκό Λιπασματοβιομηχανικό Χάρτη! Η δε Αναπληρωτής Διευθυντής Εργοσττασίου ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, Δρ. Θεοδώρα Κουλουρά (sic!), δήλωσε ότι ανυπομονεί να γίνει πρωτοπόρος στον τομέα της Ευρωπαϊκής Γεωργίας, αφού η εταιρία της "ως η κορυφαία παραγωγός λιπασμάτων στην Ελλάδα, έχει συνδέσει το όνομά της άμεσα με την επιτυχία της ελληνικής γεωργίας"

ΚΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ: Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο! Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ έχει συνδέσει το όνομά της με την επιτυχία της ελληνικής γεωργίας; Τότε η Β.Φ.Λ. που παράγει από το 1965 τι ρόλο βαράει; Σακιά της Β.Φ.Λ. υπήρχαν από τότε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας την ικανοποίηση σε κάθε Έλληνα αγρότη (επαγγελματία και μη) ότι το λίπασμα που χρησιμοποιεί είναι Ελληνικό και φτιάχνεται στην Καβάλα! Αυτή ήταν η επιτυχία της Β.Φ.Λ, ότι μπήκε σε κάθε ελληνικό σπίτι και κέρδισε την εμπιστοσύνη των αγροτών για περισσότερο από 50 χρόνια.


Από το 2010 που η EL.FE. εντάχθηκε στον Όμιλο Λαυρεντιάδη, η διοίκηση αποφάσισε ότι η καταλληλότερη στιγμή για την ένταξη της "μοναδικής Ελληνικής Λιπασματοβιομηχανίας (ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ)" στην Europe Fertilizer Association είναι τώρα, που το εργοστάσιο είναι σταματημένο και η παραγωγή σχεδόν μηδενική! Ή το Τμήμα Marketing της εταιρίας στερείται στοιχειώδους νοημοσύνης ή δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τη διοίκηση για "εδραίωση" της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στη συνείδηση του κόσμου.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Η Fertilizer Europe Association είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί τις Ευρωπαϊκές βιομηχανίες λιπασμάτων, σε θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των φυτικών θρεπτικών συστατικών, τη βελτίωση του περιβάλλοντος λειτουργίας των εταιρειών μελών και της συλλογής και επεξεργασίας των πληροφοριών της βιομηχανίας.

ΑΝ ΗΞΕΡΕ Η F.E.A. ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (δεν) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η HELL-AGROLIP, ΘΑ "ΕΚΟΒΕ ΛΑΣΠΗ"...!







- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Το Δελτίο Τύπου όπως εστάλη στα Μ.Μ.Ε

«Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ είναι η κορυφαία εμπορική και βιομηχανική εταιρεία παραγωγής λιπασμάτων στην Ελλάδα και προσχώρησε στο Σύνδεσμο Λιπασματοβιομηχανιών της Ευρώπης ως πλήρες μέλος τον Ιούλιο του 2016. Η εν λόγω εταιρεία ως η κορυφαία παραγωγός λιπασμάτων στην Ελλάδα, έχει συνδέσει το όνομά της άμεσα με την επιτυχία της ελληνικής γεωργίας.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ στοχεύει στην παραγωγή άριστης ποιότητας λιπασμάτων που πληρούν τις απαιτήσεις της σημερινής γεωργίας, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι το μέλλον της γεωργίας βρίσκεται σε λύσεις που συνάδουν με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται στ4ις αλλαγές και τις προκλήσεις της εποχής μας για τη βελτίωση των προϊόντων λίπανσης και των τεχνικών καλλιέργειας. Η παρακολούθηση των προϊόντων που παρέχουν θρεπτικά συστατικά στα φυτά αποτελεί τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής γεωργίας και η Fertilizers Europe Association υποστηρίζει όλε τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας της γεωργίας.
«Είμαστε ευχαριστημένοι που η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ έγινε πλήρες μέλος του Συνδέσμου Λιπασματοβιομηχανιών Ευρώπης (Fertilizers Europe Association) και ένωσε τις προσπάθειές της με τους κορυφαίους παραγωγούς λιπασμάτων στην Ευρώπη. Μέσω της συνεργασίας μας με τα μέλη της Fertilizers Europe Association ανυπομονούμε να γίνουμε πρωτοπόροι στον τομέα της Ευρωπαϊκής γεωργία», δήλωσε η Δρ. Θεοδώρα Κουλουρά, Αναπληρωτής Διευθυντής Εργοσττασίου ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ.

Η Fertilizers Europe Association προσβλέπει σε μία μακρά συνεργασία με την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και καλωσορίζει το νεότερός της μέλος από την Ελλάδα».

5-8-2016

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ (Δ. Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου